GEZOCHT: een personal trainer (m/v) van oproepbasis met mogelijkheid tot meer uren (Utrecht en omgeving) Next item Hoe train je optimaal de...

Vanwege de uitbreiding van Barberio Personal Training en het vergroten van het aanbod aan trainingen, zijn wij op zoek naar een personal trainer die ons team wilt versterken. Het gaat in eerste instantie om een trainer die zichzelf beschikbaar stelt als oproepkracht en dit willen wij al snel uitbreiden naar 2 tot 5 uur per week.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je eigen klanten in onze ruimte te trainen, tegen een aantrekkelijk tarief.

Bij interesse kun je jouw CV en motivatie mailen naar info@barberiopt.nl en zullen wij contact met je opnemen (Een erkend fitness diploma is vereist)

 

 

(Barberio Personal Training is gevestigd in Utrecht, Lage Weide en bestaat uit een team van 2 trainers en wij werken nauw samen met fysiotherapeut Tim Rakers. De personal training wordt gegeven aan mensen uit Maarssen, Utrecht, de Meern, Vleuten, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Breukelen en meer plaatsen. Het is dan ook handig als de solliciterende personal trainer uit de omgeving van Utrecht komt. Barberio Personal Training heeft meer dan 10 jaar ervaring en de opgedane kennis willen wij graag overdragen met een groot team van professionele en bekwame trainers, aan zo veel mogelijk mensen in de regio Utrecht. Wij bieden personal training aan die zicht richt op de uitvoering van de techniek van de oefening en zullen gericht met de klant werken aan hun voeding door middel van onze app. Het aanleren van nieuwe gewoontes is dan ook bepalend voor het resultaat en het vasthouden hiervan. Naast de personal training bieden we een ruim aanbod van small group training aan en kun je hier bijna iedere dag terecht. Ook zijn er 2 speciale small group trainingen, welke uitsluitend voor dames zijn en hiervoor hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar. Sinds dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid om maandelijks alleen gebruik te maken van de voedingsapp pro en maandelijks meten. Voor meer informatie kun je terecht op www.barberiopt.nl ).