Recensies

Inmiddels had ik de hoop op zelfstandig afvallen al een beetje opgegeven. Ik hield mijn shirt aan als ik een dagje naar het strand ging en was bang dat ik altijd maar dat schaamtegevoel zou houden. Tijdens de training bij Barberio Personal Training hebben we niet alleen aan mijn lichaam gewerkt, maar ook aan mijn zelfbeeld. Inmiddels ben ik enorm trots op mijzelf, geniet ik weer van het leven en het bereikte resultaat!

Roy

Ik ging al meerdere jaren zelfstandig naar de sportschool, maar kreeg nooit de resultaten waar ik naar op zoek was. Totdat ik begon met trainen bij Tonnie, waardoor ik binnen een aantal maanden meer dan 10kg afgevallen ben! Voor mij is Tonnie dé personal trainer waar je aan de slag moet gaan.

Anne

Na lange tijd twijfelen heb ik toch de knoop doorgehakt en gekozen om te trainen bij Barberio Personal training. Ik heb totaal geen spijt van mijn keuze en ben super blij met het resultaat wat ik tot nu toe heb behaald. Tonnie heeft mij geholpen tijdens de trainingen en mij de juiste mindset gegeven om mijn doelstellingen te behalen.

Maarten

Dit was één van de beste investeringen uit mijn leven. Tonnie heeft mij geholpen de leefstijl te vinden die ik altijd gewild heb. Voordat ik met personal training begon, deed ik maar wat in de sportschool en in de keuken, het resultaat bleef uit. Door de begeleiding van Tonnie ben ik, op een goede manier, 13% lichaamsvet en 20 kg lichaamsgewicht kwijtgeraakt.

Kevin

Bij mijn eerste zwangerschap, waarbij ik niet trainde was mijn conditie vele malen minder. Ik had veel meer last van zwangerschapskwaaltjes, kon het gewicht van mijn buik minder goed kon dragen en kreeg rugklachten. Door de begeleiding bij Barberio Personal Training, verliep de 2e zwangerschap gecontroleerd en kwam ik snel terug op mijn oude gewicht met behulp van de begeleiding bij voeding en training!

Deborah

Na lang zoeken naar een personal trainer in Utrecht, kwam ik uit bij Tonnie en Barberio Personal Training. Zijn heldere aanpak en manier van werken sprak mij aan en samen stelden wij een doel. Knallen tijdens de personal training, juiste keuzes maken met voeding en het hebben van de juiste mindset! Dit resultaat vasthouden gaat dan ook zeker goed komen!

Leo

Als huisarts ben ik mij bewust van het belang van een goede houding, fit lichaam en gezonde voeding. Tonnie heeft mij laten zien dat een personal trainer een enorme toevoeging kan zijn en het behalen van resultaat makkelijker gaat. Voor mij is Barberio Personal Training het adres in Utrecht voor het bereiken van een fitter, slanker lichaam en een krachtige mindset!

Sander

Via via kwam ik op het spoor van Tonnie, een sportieve en stoere kerel met het hart op de juiste plaats die je écht wil helpen. Na de eerste kennismaking hebben we een plan gemaakt. Het doel was om binnen 6 maanden 10 kilo af te vallen. In 2016 ben ik gestart met Personal Training bij Tonnie en ook nam hij mijn voedingspatroon onder de loep. Gerichte oefeningen in de krachttraining en een handige voedingsapp werkte ik aan mijn conditie, spieren en kracht én lette ik goed op mijn voeding. De trainingen met Tonnie hebben mijn leven veranderd!

Aernout

It’s still hard to believe! Losing 15 kilos within 6 months! After my first pregnancy, I couldn’t find the courage to workout with my body still “damaged” from the pregnancy. With the help of Tonnie during personal training, he taught me to have right mindset, technique during exercises and guided me with their food app.

Shirlei

Ik gaf al ruim 15 jaar elke week Spinning training, was net de 40 gepasseerd en merkte aan kleine terugkerende blessures dat mijn lichaam meer nodig had. Ik ben gestart met personal training en wist meteen dat het goed zat: de enorme focus op techniek, de uitgebreide toelichting over het waarom achter elke oefening en de coaching in kleine stappen vond ik heel prettig.

Marieke

Druk met werk, het gezin en nog wat goede redenen om mijzelf en fysieke gesteldheid links te laten liggen. Totdat je de nadelen van een dikker worden, minder energie en daardoor minder presteren op werk en thuis begint te merken. Tonnie heeft mij tijdens de personal training ontzettend goed geholpen met het herstellen van deze balans!

Frank

Dankzij Tonnie en goede zijn persoonlijke begeleiding en hulp met het inpassen van de voeding ben ik in 3 maanden bijna 10kg afgevallen! Ik ben zeer tevreden met het resultaat, ondanks dat de trainingen af en toe best wel pittig waren.

Sigrid