ROAD TO SUMMER(BODY) 2019 Previous item Hoe krijg ik een sixpack? Next item Behaal je doelstelling...

ROAD TO SUMMER(BODY) 2019

Ben jij al lekker aan het genieten van al het lekkere eten en drinken rondom kerst en oud en nieuw? Staan je nieuwe voornemens al klaar, om vervolgens vrij rap in het nieuwe jaar de goede voornemens weer langzaam te laten vervagen?

Of wil jij dit keer écht resultaat? Wil je er deze zomer een keer echt zelfverzekerd en strak bijlopen? Begrijpen waar het dus telkens misgaat, hoe jij dit zelf kunt verbeteren?

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de mensen met een goed en sportief voornemen, deze binnen 3 weken alweer aan de kant heeft geschoven en de moed heeft opgegeven. De reden dat dit misgaat is dat het niet ligt aan de motivatie, maar het gebrek aan kennis en de juiste aanpak om gericht resultaat te behalen. Vaak wordt er gekozen voor een standaard programma, waarbij er te extreme maatregelen worden genomen voor de “quick fix”. Wij kunnen je verklappen dat er geen snelle weg is naar een goed resultaat. Er bestaat geen wondermiddel om binnen enkele weken kilo’s te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij begeleiden al meer dan 10 jaar mensen op het gebied van voeding en training, en de resultaten liegen er niet om. Wij geven inzicht in de problemen in jouw voedingspatroon, met jouw drukke agenda en zorgen dat je hier de juiste stappen voor kunt nemen.

Spreekt dit jou aan? Wordt 2019 wél jouw jaar?

Neem dan nu contact met ons op en verzeker jouw plekje, voordat het te laat is.
Wij helpen jou met een gegarandeerd resultaat! Geen valse hoop, geen salades of kip met rijst, geen crashdieet, maar op een normale en verantwoorde manier afvallen.

Spreekt dit jou aan en wil jij gelijk starten? Neem dan nu contact op en maak direct een afspraak:

info@barberiopt.nl
06-21636323

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!