Personal Training

HET BEHALEN VAN JOUW DOEL IS ONZE SPECIALITEIT

Bij Barberio Personal Training draait het natuurlijk allemaal om het halen van persoonlijke doelen en zijn wij in Utrecht inmiddels een begrip. Het behalen van jouw doel is onze specialiteit en wij werken samen met jou aan de goede techniek met de oefeningen, voedingsadvies op maat en mentale coaching. Het personal training programma wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes en wensen.

AFVALLEN, SPIERMASSA OF CONDITIETRAINING

Afvallen, spiermassa creëren of werken aan je conditie is waar we ons vooral op richten en mooie resultaten mee hebben behaald. Ook voor sport specifieke training kun je bij ons terecht.

Wat kun je verwachten als je je aanmeldt voor ons personal training programma?

Omdat we het programma afstemmen op jouw dagelijkse leven en routine, zal het programma makkelijk in het dagelijkse leven passen en zorgen wij ervoor dat dit resultaat voor de rest van je leven zichtbaar blijft en dit de beste investering is die je ooit hebt kunnen doen. Namelijk in jezelf.

VOORTGANG

De voortgang houden we bij door het doen van maandelijkse metingen en hierbij geven we aan of je op schema loopt voor je gewenste resultaat.

Je coach is gedurende het hele traject zeer betrokken bij het proces en kun je altijd terecht met je vragen, via WhatsApp, bellen of mail. Zo kun je altijd bij je coach terecht met vragen en blijf je goed op de hoogte van je voortgang.

Je kunt kiezen om 4, 8 of 16 keer per maand te trainen. Daarnaast zijn de personal training programma’s altijd 1 op 1, of 1 op 2. De minimale duur van een programma is 6 maanden.

Bekijk hier de verschillende abonnementen en tarieven