Velen gingen jou al voor. Benieuwd wat ze over ons te zeggen hebben?

Lees de verhalen en bekijk de resultaten van anderen!

Dit was één van de beste investeringen uit mijn leven. Tonnie heeft mij geholpen de leefstijl te vinden die ik altijd gewild heb. Voordat ik met personal training begon, deed ik maar wat in de sportschool en in de keuken, het resultaat bleef uit. Door de begeleiding van Tonnie ben ik, op een goede manier, 13% lichaamsvet en 20 kg lichaamsgewicht kwijtgeraakt.

Resultaat Personal Training - Kevin

 

“Na lange tijd twijfelen heb ik toch de knoop doorgehakt en gekozen om te trainen bij Barberio Personal training. Ik heb totaal geen spijt van mijn keuze en ben super blij met het resultaat wat ik tot nu toe heb behaald. Tonnie heeft mij geholpen tijdens de trainingen en mij de juiste mindset gegeven om mijn doelstellingen te behalen.”

Resultaat Personal Training - Maarten

 

“Ik ging al meerdere jaren zelfstandig naar de sportschool, maar kreeg nooit de resultaten waar ik naar op zoek was. Totdat ik begon met trainen bij Tonnie, waardoor ik binnen een aantal maanden meer dan 10kg afgevallen ben! Voor mij is Tonnie dé personal trainer waar je aan de slag moet gaan.’’

Resultaat Personal Training - Anne

 

In december vorig jaar ben ik begonnen aan de personal training bij Simone.
In eerste instantie was dit samen met mijn vrouw in voorbereiding voor een Mud Run van 18km en de nodige obstakels.
Het doel was niet zo zeer afvallen maar het verkrijgen van een betere conditie.
Na het succesvol afronden hiervan heeft Simone met haar personal training geholpen in mijn grootste sportieve uitdaging tot op heden: 42km Mud Run met >100 obstakels.
Deze is afgelopen maand succesvol volbracht.

Naast het leren gebruik maken van voeding om de sportieve prestaties te verbeteren heeft Simone mij veel geleerd over de juiste technieken en combinaties van trainen.
Tijdens de intensieve workouts heeft ze geholpen om naast mijn fysieke kracht mijn mentale doorzettingsvermogen goed op orde te krijgen.
Ik kijk dan ook met veel trots en plezier terug op afgelopen driekwart jaar. Volgens mij ben ik niet eerder zo mentaal en conditioneel sterk geweest!
Bedankt Simone!!

“Bij mijn eerste zwangerschap, waarbij in niet trainde was mijn conditie vele malen minder. Had veel meer last van zwangerschap kwaaltje zoals extreem veel vocht vasthouden voornamelijk in me voeten en benen waardoor ik lichamelijk snel moe was. De zwaarte van me buik minder goed kon dragen waardoor ik rugklachten kreeg. De eerste zwangerschap was lichamelijk een stuk zwaarder. Ook na de bevalling duurde het langer voordat ik me weer goed voelde.

Na mijn eerste zwangerschap jaren geleden, was ik gedurende en na mijn zwangerschap  aangekomen en lukte mij het niet om weer op mijn oude gewicht te komen en zelf af te vallen.

Toen ik in 2016 begon met trainen bij Tonnie en Simone, hebben zij mij geleerd hoe ik kon afvallen, met behulp van de small group training en het gebruik van de voedingsapp.
In 2017 raakte ik zwanger en dit keer had ik kwam ik gecontroleerd aan, at veel bewuster en ik was na de zwangerschap weer binnen no time op een gezond gewicht.
Tijdens de zwangerschap was de begeleiding ook erg fijn en stuurde Tonnie en Simone mij aan waar nodig en dat gaf een veilig gevoel!”

 

“Inmiddels had ik de hoop al een beetje opgegeven en ik legde mij er maar bij neer dat ik mijn shirt maar moest aanhouden als ik een dagje naar het strand ging en altijd maar dat schaamtegevoel zou houden. Inmiddels ben ik enorm trots op mijn bereikte resultaat en kan niet wachten op de volgende resultaten !”

 

Het goede leven had behoorlijk bezit van me genomen. De warme zomer en het lekkere weer met een vanzelfsprekende glazen wijn en borrelnootjes, bbq met sausjes en stokbrood of een makkelijke maaltijd. Ik groeide dicht en woog op mijn 42ste 91,2 kg. Dat wilde ik niet meer en wilde weer gezond en fit leven. Ook het feit dat mijn spijkerbroeken met maat 34 niet meer lekker zaten motiveerde me om er wat aan te doen. Via mijn vrouw kwam ik op het spoor van Tonnie, een sportieve en stoere kerel met het hart op de juiste plaats die je écht wil helpen.

Na de eerste kennismaking hebben we een plan gemaakt. Het doel was om met een half jaar 10 kilo af te vallen. In september 2016 ben ik gestart met Personal Training bij Tonnie en ook nam hij mijn voedingspatroon onder de loep. Door middel van heel gerichte oefeningen in de krachttraining en een handige app werkte ik aan mijn conditie, spieren en kracht én lette ik goed op mijn voeding. Niet altijd heel makkelijk en wel zeer doeltreffend.

Naast de wekelijkse individuele training op zaterdag train ik ook op maandagavond met een club heel gezellige mannen uit de regio. Op die manier had ik de mogelijkheid om 2 keer in de week bij en met Tonnie te trainen. Hierdoor maakte ik in korte tijd grote progressie en kon mijn lichaam de gewichten steeds beter aan en wierp de inspanning snel vruchten af.

De trainingen bij Tonnie zijn leuk, intens en divers. Hij weet je telkens op een andere manier en met andere oefeningen goed te raken en te motiveren. Daarnaast is hij echt een geweldige kerel, oprecht geïnteresseerd en hebben we elke week leuke gesprekken tussen de trainingen door. En wat denk je? Na een half jaar was mijn wijn-buik weg, was alles strakker en wees de weegschaal nog maar 79,2 en kon ik mijn spijkerbroeken maat 32 weer aan. Mission completed.

Tonnie heeft me getraind en geleerd wat ik kan doen om op gewicht en fit tegelijk te blijven, zonder dat ik aan een vast dieet zit en “niks” meer mag eten. Ik ben nu al drie á vier maanden tussen de 79,1 kg en 80,3 kg en voel me geweldig. Thanks Tonnie!

Herken je je in mijn verhaal en spreekt dit je aan? Twijfel niet, pak die telefoon of stuur een mail en leg contact met Tonnie. Ik weet zeker dat hij je op maat kan helpen en je over een half jaar net zo enthousiast bent als ik.

De coaches

Tonnie
Tonnie
“Al ruim 10 jaar jouw personal trainer in Utrecht en omgeving” Tonnie Barberio uit Maarssen is oprichter/eigenaar van- en trainer bij Barberio PT...
WhatsApp chat