Welkom bij Barberio Personal Training

De juiste plek als het gaat om Personal Training in Utrecht en omgeving.

Over ons

Barberio Personal Training is gevestigd aan de Ambachtsweg 29, op Lage Weide in Utrecht. Inmiddels telt de school 2 verdiepingen, die speciaal zijn ingericht op personal training en small group training.

Barberio Personal Training is een gym die zich specifiek richt op het behalen van resultaten van individuen. Met ruim 10 jaar ervaring kun je er zeker van zijn dat je bij Barberio Personal Training in goede handen bent. Onder persoonlijke begeleiding van één van de coaches, in een zeer professionele omgeving, word je aan de hand genomen in het traject, dat van tevoren samen met jou wordt uitgestippeld. Hierbij wordt gekeken naar jouw wensen. Aan de hand daarvan wordt een programma samengesteld van minimaal 6 maanden, met iedere maand een meetmoment om de voortgang te bepalen. En maandelijks een nieuw trainingsschema. Tevens wordt er specifiek voor jou een voedingsprogramma geschreven, zodat je het maximale uit je traject haalt. Ook heb je een wekelijks contactmoment met je trainer van ongeveer 20 minuten. Zo blijf je gefocust en gemotiveerd.

Het team bestaat uit Tonnie Barberio (eigenaar/coach) en Simone van As (coach) die beide zeer ervaren en professioneel zijn op het gebied van personal training. Zij zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt in de gym en je maandelijkse resultaten behaalt.

De gym

De coaches

Simone
Simone
“ik wil resultaten neerzetten en zo veel mogelijk mensen bereiken bij het doorgeven van mijn kennis”. Simone uit Maarssen is personal trainer bij...
Tonnie
Tonnie
“Al ruim 10 jaar jouw personal trainer in Utrecht en omgeving” Tonnie Barberio uit Maarssen is oprichter/eigenaar van- en trainer bij Barberio PT...
WhatsApp chat