Vakantie voorbij, nog steeds te zwaar? Previous item Barberio Personal Training... Next item Hoe train je optimaal de...

De vakantie zit er weer op en weer een zomer voorbij, waarbij je iets strakker over het strand of bij het zwembad wilde lopen.

Als je volgende zomer wilt dat het dit keer anders is, begin dan nu. Je kunt dan onder begeleiding van 1 van onze personal trainers afvallen, strakker worden of spieren kweken. Wij zorgen ervoor dat je door middel van onze app geleidelijk en op een prettige manier afvalt. Geen crash dieet, geen detox, geen blessures, maar juist weer meer energie krijgen.

 

Samen nemen wij het doel door en zorgen we voor een op maat gemaakt plan en werken we geleidelijk naar dit doel, zodat er vetverlies ontstaat en de spiermassa behouden blijft.

Door nu te beginnen, ben jij klaar voor volgende zomer én alle zomers die daarop volgen!

 

Meld je nu aan, voordat het zo wéér te laat is!

 

Gratis intake

 

 

(Barberio Personal Training is gevestigd in Utrecht, Lage Weide en bestaat uit een team van 2 trainers en wij werken nauw samen met fysiotherapeut Tim Rakers. De personal training wordt gegeven aan mensen uit Maarssen, Utrecht, de Meern, Vleuten, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Breukelen en meer plaatsen. Het is dan ook handig als de solliciterende personal trainer uit de omgeving van Utrecht komt. Barberio Personal Training heeft meer dan 10 jaar ervaring en de opgedane kennis willen wij graag overdragen met een groot team van professionele en bekwame trainers, aan zo veel mogelijk mensen in de regio Utrecht. Wij bieden personal training aan die zicht richt op de uitvoering van de techniek van de oefening en zullen gericht met de klant werken aan hun voeding door middel van onze app. Het aanleren van nieuwe gewoontes is dan ook bepalend voor het resultaat en het vasthouden hiervan. Naast de personal training bieden we een ruim aanbod van small group training aan en kun je hier bijna iedere dag terecht. Ook zijn er 2 speciale small group trainingen, welke uitsluitend voor dames zijn en hiervoor hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar. Sinds dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid om maandelijks alleen gebruik te maken van de voedingsapp pro en maandelijks meten. Voor meer informatie kun je terecht op www.barberiopt.nl ).