“Your life is the result of the choices you make” Previous item Workout maandag 7 oktober... Next item Slaap jij voldoende? Of...

“Your life is the result of the choices you make”

Deze quote zorgt ervoor dat je wellicht even denkt aan alle situaties waar je geen invloed op hebt.
Aan alle keren dat iets gewoon “domme pech” was.
Aan tijden van onrecht, en tijden van aangrijpende ziektes en wellicht zelfs de dood.
Op al dit bovenstaande hebben we in het leven geen invloed.
En dat is precies waar onze quote van de maand mei over gaat.

In het leven zijn zo veel situaties oneerlijk en overkomen mensen weer bepaalde dingen, waar anderen geen last van hebben.
En hoe oneerlijk dat soms ook is, je hebt altijd invloed op hoe je met situaties omgaat.
Zorg ervoor dat je dus niet blijft hangen in vervelende gebeurtenissen en hierdoor niet allerlei andere “verkeerde keuzes” gaat maken.
Die weer invloed hebben op stress, nachtrust, slechte eetgewoontes en je gemoedstoestand.

Hoe ga je hiermee om?
Elke gebeurtenis is er één opzich en zul je ook zo moeten benaderen.
Trek het je niet persoonlijk aan en zorg ervoor dat werk, je gezondheid en relaties hier niet onder lijden.
Je emotie laat je er uit en hierna probeer je de dagelijkse routine weer op te pakken.

Stel je wordt ontslagen, is het begrijpelijk dat je hier last van kan hebben en dat alle energie gaat naar het vinden van een nieuwe baan.
Dit hoeft alleen niet te leiden tot ongezonde keuzes met betrekking tot voeding en het mijden van de sportschool voor weken.
Daarnaast werkt het altijd goed om vertrouwen te hebben in een goede afloop en je hier ook naar te gedragen.
Doe wat nodig is om een nieuwe baan te vinden, en je zult uiteindelijk een nieuwe baan vinden.

Conclusie:
De essentie van de quote is dat er altijd nare dingen in het leven zullen gebeuren.
Voor de één nèt wat erger dan de ander, en iedereen gaat hier anders mee om.
Het belangrijkste is dat je er niet in blijft hangen en dat je werk, fysiek, mentaal en je relaties hier niet langdurig onder lijden.

Heb jij meer vragen of behoefte aan mentale of fysieke coaching, neem dan contact met ons op via een privé bericht of via info@barberiopt.nl

 

 

 

(Barberio Personal Training is gevestigd in Utrecht, Lage Weide en bestaat uit een team van 2 trainers en wij werken nauw samen met fysiotherapeut Tim Rakers. De personal training wordt gegeven aan mensen uit Maarssen, Utrecht, de Meern, Vleuten, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Breukelen en meer plaatsen. Het is dan ook handig als de solliciterende personal trainer uit de omgeving van Utrecht komt. Barberio Personal Training heeft meer dan 10 jaar ervaring en de opgedane kennis willen wij graag overdragen met een groot team van professionele en bekwame trainers, aan zo veel mogelijk mensen in de regio Utrecht. Wij bieden personal training aan die zicht richt op de uitvoering van de techniek van de oefening en zullen gericht met de klant werken aan hun voeding door middel van onze app. Het aanleren van nieuwe gewoontes is dan ook bepalend voor het resultaat en het vasthouden hiervan. Naast de personal training bieden we een ruim aanbod van small group training aan en kun je hier bijna iedere dag terecht. Ook zijn er 2 speciale small group trainingen, welke uitsluitend voor dames zijn en hiervoor hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar. Sinds dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid om maandelijks alleen gebruik te maken van de voedingsapp pro en maandelijks meten. Voor meer informatie kun je terecht op www.barberiopt.nl )