Behaal je doelstelling zonder dieet en leuke uitdagende trainingen! Previous item ROAD TO SUMMER(BODY) 2019 Next item 10 tips waarmee jij dit...

Barberio Personal Training helpt je om jouw doelstelling te bereiken, zonder extreem dieet, en onverantwoorde training. Al bijna 10 jaar wordt er op een leuke manier gewerkt aan een sterk en blessurevrij lichaam en zijn wij het adres voor personal training in Utrecht, Maarssen en omgeving. Wij werken op basis van jouw huidige situatie en passen hier langzaam, duurzame en effectieve verandering op toe.

Op internet staat zo veel informatie die leidt tot verwarring, maar hier bieden wij professionele hulp op maat. Geen kant en klare voedingsplannen, die voor de meeste mensen niet of niet lang vol te houden zijn en leiden tot een jojo-effect.

Op het gebied van training bieden wij leuke en uitdagende trainingen, welke als erg effectief worden ervaren en de resultaten spreken voor zich.

Meld u snel aan, zodat u gebruik kunt maken van een maand gratis personal training en plan vandaag de gratis intake in!

 

(Barberio Personal Training is gevestigd in Utrecht, Lage Weide en bestaat uit een team van 2 trainers en wij werken nauw samen met fysiotherapeut Tim Rakers. De personal training wordt gegeven aan mensen uit Maarssen, Utrecht, de Meern, Vleuten, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Breukelen en meer plaatsen. Het is dan ook handig als de solliciterende personal trainer uit de omgeving van Utrecht komt. Barberio Personal Training heeft meer dan 10 jaar ervaring en de opgedane kennis willen wij graag overdragen met een groot team van professionele en bekwame trainers, aan zo veel mogelijk mensen in de regio Utrecht. Wij bieden personal training aan die zicht richt op de uitvoering van de techniek van de oefening en zullen gericht met de klant werken aan hun voeding door middel van onze app. Het aanleren van nieuwe gewoontes is dan ook bepalend voor het resultaat en het vasthouden hiervan. Naast de personal training bieden we een ruim aanbod van small group training aan en kun je hier bijna iedere dag terecht. Ook zijn er 2 speciale small group trainingen, welke uitsluitend voor dames zijn en hiervoor hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar. Sinds dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid om maandelijks alleen gebruik te maken van de voedingsapp pro en maandelijks meten. Voor meer informatie kun je terecht op www.barberiopt.nl )

.Resultaat van Anne na 4 maanden Personal Training